16 Yaşındaki Çocuk, Babasını Korumaya Çalışırken Hayatını Kaybetti”

17 Haziran’da Denizli’nin Merkezefendi ilçesi, Gümüşçay Mahallesi’nde korkunç bir olay yaşandı. Tekstil atölyesi ve oto-galerisi işleten Emrah Görmez (35) ile oğlu Muhammet Hüseyin Görmez, sokakta yürürken yanlarına yaklaşan araçtan inen saldırganın silahlı saldırısına maruz kaldılar. Baba ve oğul, silahtan çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. Olayın ardından bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Emrah Görmez Denizli Devlet Hastanesi’ne, oğlu Muhammet Hüseyin Görmez ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken Muhammet Hüseyin Görmez tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Baba Emrah Görmez ise halen yoğun bakımda tedavi altında bulunuyor. Saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.

SALDIRIYI YAPAN KİŞİ ARANIYOR

Denizli’de yaşanan olayın ardından harekete geçen Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu Amirliği ekipleri, saldırının şüphelisi olarak Melih K.’yi belirledi. Melih K. olaydan hemen sonra kaçarken yanında İzzet Duman’ın bulunduğu tespit edildi. Melih K. hala aranırken, İzzet Duman ise 2 gün sonra polise teslim oldu.Duman, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzzet Duman, polise verdiği ifadesinde olayın nasıl geliştiğini şöyle anlattı:

“Olay sırasında arkadaşım Melih K. ile birlikteydik. Melih K., bana eşinin kendisini Emrah Görmez ile aldattığını anlattı. Ara sokaklarda dolaşırken Emrah Görmez ile karşılaştık. Araçlar durdu ve Melih K. ile Emrah Görmez göz göze geldi. Melih K.’nin gözleri doldu ve aracının penceresinden tabancayı çıkarıp Emrah Görmez’e doğrulttu. Görmez de kendi silahını çıkarıp Melih K.’ye doğrulttu. Ben bu anlık durumu fırsat bilerek Melih K.’nin elindeki tabancayı aldım ve araçtan indim. Emrah’a yönelerek, ‘Emrah silahını indir, hem namussuzluk yapıyorsun hem de karşımıza dikiliyorsun’ dedim. Emrah hala Melih K.’ye silahını doğrultuyordu. Olayın daha da büyümemesi için Melih K.’den aldığım tabancayla havaya 2 el ateş ettim. Bunun üzerine Emrah Görmez silahını indirdi. Sonrasında tekrar aracımıza dönüp sol koltuğa oturdum. Emrah ise elinde silahla bekledi ancak geri çekilmedi. Melih K.’ye ‘Buradan gidelim’ dedim, ancak Melih K. ani bir hareketle tabancayı alıp araçtan inip Emrah Görmez’e doğrultarak ayaklarına 2 el ateş etti.

DEFALARCA KEZ VURMUŞ

İzzet Duman, ifadesinde bu sırada Emrah Görmez’in oğlu Muhammet Hüseyin Görmez’in araya girip, ‘Babamı vurmayın’ dediğini de belirtip, şöyle devam etti:

“O esnada Melih K.’nin tabancasından çıkan kurşunlardan biri, Muhammet Hüseyin Görmez’e isabet edince yere düştü. Çocuk yere düştükten sonra Melih K., Emrah Görmez’e art arda ateş etti. Mermi bitince Melih K.’nin elindeki tabanca yere düştü. Melih K., tabancayı yerden alıp, yanına gittiği yerdeki Emrah Görmez’in başına defalarca kez kabzasıyla vurdu. Olayın ardından Melih K. otomobile bindi, olay yerinden uzaklaştık.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir