Samsung Galaxy Ring’in Şarj Kutusu, İlk Kez Ortaya Çıktı: Samsung, Bu Kez Ciddi Kafa Yormuş

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un bir türlü son kullanıcıya ulaştıramadığı akıllı yüzük modeli Galaxy Ring, bu kez dikkat çekici bir gelişme ile karşımızda. Teknoloji dünyasının önemlı sızıntı kaynaklarından Ice Universe, yaklaşmakta olan ürünün şarj kutusunun nasıl görüneceğini paylaştı. Yapılan paylaşım, Samsung’un Galaxy Ring için oldukça gösterişli bir şarj cihazı tasarladığını gözler önüne seriyor. 

Ice Universe tarafından paylaşılan görüntüye göre Galaxy Ring, kablosuz kulaklıklara benzer şekilde bir şarj kutusuna sahip olacak. Oldukça gösterişli şarj kutusu, iç kısmında yüzüğü taşıyacak dairesel bir bölgeye ev sahipliği yapacak. Ancak paylaşılan görüntülerden, akıllı yüzüğün nasıl şarj edileceğine ilişkin bir bilgi göremiyoruz. Muhtemelen manyetik alan enerjisi kullanılacak.

Samsung Galaxy Ring’in şarj kutusu böyle görünecek:

Samsung, Galaxy Ring kullanıcılarını premium hissettirmek için elinden geleni yapmış gibi görünüyor. Çünkü şarj kutusu, lüks kol saatlerinde gördüğümüz saklama kutularını andırıyor. Samsung Galaxy Watch serisi için hazırlanan kablosuz şarj cihazlarını düşünecek olursak Samsung, Galaxy Ring için gerçekten kafa yormuş durumda.

Samsung Galaxy Ring, çok büyük olasılıkla 10 Temmuz‘da düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulacak. Böylelikle bugüne dek ortaya çıkan pek çok özellik, resmîleşmiş olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir